Find email-adresse ud fra Twitter-handle

Det er ikke alle der har offentliggjort deres emailadresse på deres website, eller sociale profil.

Hvad gør du så hvis du gerne vil sende dem en mail?

Her er et lille trick til at finde en emailadresse via en persons twitter-handle. Det er tit at der udveksles en mailsadresse i et tweet, fordi brugerne har behov for at gå i en mere uddybende og privat samtale.

 

Jamen hvordan gør jeg så?

1. Find personens Twitter-handle
Det skulle ikke være svært, prøv evt. “site:twitter.com “navn” i en søgning på Google, hvor “navn” selvfølgelig er navnet på den person du søger efter.

2. Søg efter deres handle på allmytweets.net/
Tweet1

3. Søg siden igennem for at finde mailadressen.
“ctrl + F” eller “cmd + F” i browseren

Her skal du være lidt kreativ, du kan søge efter “email”, “mail” eller som i mit tilfælde, domænenavnet på min virksomhed, det er ofte en del af mailadressen.
Tweet2

Der er mange andre muligheder, f.eks. skriver mange deres mailadresse med [at] istedet for @ og [dot] istedet for punktum, så prøv at søge på [at] eller (at) det giver tit gevinst.
Vær lidt kreativ og søg på de forskellige muligheder, der går ikke længe inden du finder mailadressen, hvis brugeren har opgivet den i et tweet.

Hvis du har andre ideer til søgninger, så smid dem i kommentarerne herunder.

Indrømmet, det er ikke raketvidenskab det her og jeg er ikke den første der har fundet på det, dette indlæg er inspireret af et engelsk indlæg på Seerinteractive.

Skriv et svar