Kender du Linkklubben? Dansk linkbuilding-portal

Hvis du arbejder med links og linkbuilding, er du måske bekendt med initiativet Linkklubben. Et 100% dansk linkbuilding community. Communitiet vedligeholdes og driftes af Bondtofte & Co, med SEO-ekspert Henrik Bondtofte i spidsen. Linkklubben består af fire forskellige services, hvor du kan få assistance til arbejdet med linkbuilding. Det mest kendte af initiativerne er linkmulighederne, som giver dig guides og vejledning til hvordan du får oprettet fire nye backlinks til dit website, hver eneste måned.

Du bestemmer selv, om du vil arbejde med danske links, svenske links eller tyske links. Du kan læse mere om linkmuligheder-ydelsen her.

Herudover er der også et forum, hvor du kan få hjælp og assistance til de spørgsmål du måtte have om links og linkbuilding. Det er samtidig muligt at følge med i hvad andre diskuterer og blande sig i debatten. Forummet er et fantastisk initiativ, til dem der ønsker konkret rådgivning men som ikke ønsker at betale konsulenttimer for at få svar på spørgsmål. Det koster kun 79 kr. at være medlem af forummet og du kan spørge om alt i relation til linkbuilding og endda få et link-audit af din nuværende linkprofil. Læs mere og se mere om forummet her.

 

1 kommentar

  • Karina 15 februar 2020 kl. 13:29

    Super spændende da jeg skal til at igang med linkbuilding. Vil det være noget for mig i min klinik for fysiurgisk massage?

    Kh. Karina

Skriv et svar