Linkbuilding

Linkbuilding er i top tre over de ældste og vigtigste dicipliner, indenfor søgemaskineoptimering.

For at forstå hvad links er godt for, og hvorfor vi skaffer dem ved hjælp af linkbuilding, kan vi passende se på internettet som et stort bibliotek, hvor de forskellige domæner er lig bøger. De forskellige bøger er dog ikke alle sammen helt nye værker, som alle har forsøgt at opfinde den dybe tallerken. I stedet for henviser bøgerne til hinanden. Disse henvisninger, der i en bog kan stå i en note, er hvad vi på internettet kalder et link. En note i en bog til en anden bog er en anbefaling af denne bog, og lige så er det med links; et link, fra en anden side til din side er en anbefaling af din side i Googles øjne, og disse anbefalinger tæller utroligt meget. Her kommer linkbuilding ind i billedet.

Links er tungen på vægtskålen

Google ønsker nemlig at vise det bedste resultat for brugerne. Er der tre konkurrerende sider, der alle omhandler eksempelvis mekanikere, men har en af disse sider en masse henvisninger fra andre mekanikersider, der anbefaler denne mekaniker, vil den anbefalede mekaniker uden tvivl også få førstepladsen i Google.

Med andre ord: Et link er det samme som en anbefaling i søgemaskinernes øjne, og des flere samt des bedre links (anbefalinger) din side får, des mere tilbøjelige vil søgemaskiner som Google og Bing være til at placere den i den absolutte top. Den absolutte top, der giver besøgende og en sort bundlinje, når året er omme. Linkbuilding er med til at skaffe alt dette.

Linkbuilding er dog ikke så simpelt som bare at skaffe links. Der er forskel på gode og knap så gode links: links til din side fra autoritære og store domæner som eksempelvis DR.dk og JP.dk tæller rigtigt, rigtigt meget, da du både får masser af besøgende og “link-juice” (et term opfundet af online-folket, der angiver den “juice” et link giver til din side), mens et link fra din vens hobbyside desværre ikke tæller lige så meget. Din side har brug for begge typer af links for at komme helt til tops i søgemaskinerne – og hos lalini har jeg kompetence til at skabe disse links.

Bred varietet af indgående kvalitetslinks

Når jeg sikrer dig linkbuilding søger jeg at skaffe en bred varietet af links til din side, hvorledes vi efterligner en naturlig linkprofil. Linksne, er dét, der giver din side det sidste skub op i søgeresultaterne. Når alt andet i orden på siden, kan du med linkbuilding se arbejdet og det store flid rent faktisk betale sig i form af flere (konverterende) besøgende. Anbefalinger er hvad der binder vores verden sammen, og på internettet kan vi selv skabe disse med linkbuilding.

Det er svært, selvom mange ønsker at gøre det, at gøre links op i kvantitet. Ét link fra en autoritær side kan tælle langt mere end 500 dårlige links, både i forhold til at skaffe besøgende direkte fra linket og i forhold til søgemaskinerne.

Jeg hjælper dig gerne med den indledende linkbuilding samt den efterfølgende og kontinuerlige samt ekstremt vigtige linkbuilding, og hvis du ønsker selv at lære linkbuildingkunsten er dette naturligvis også noget,jegi gerne assisterer med hos Lalini.

Skriv et svar