Nyt dansk SEO-tool hjælper dig med at genetablere tabte links, RecoverInboundLinks.com

Driver du et website, der har eksisteret i mange år, er det meget sandsynligt, at du har eksterne links, du kan genetablere. Eksterne links er et af de vigtigste parametre, når det kommer til synlighed i søgeresultaterne. Indgående links fungerer for søgemaskiner som stemmer, på hjemmesider. Nu flere stemmer et website har, nu bedre må det være. Det er grundtanken bag Googles popularitetsalgoritme, der har gjort Google til den søgemaskinemastodont de er den dag i dag. Formen hedder PageRank og er stadig en aktiv del af Googles algoritme den dag i dag.

Det nye værktøj hedder RecoverInboundLinks.com og er skabt af to danske iværksættere, mobilekspert Nicolas Frederiksen og SEO-ekspert Henrik Bondtofte. Værktøjet scanner aktivt internettet for links der peger på døde fejlsider på websites. Denne database bruges til at genetablere tabte links, ved at påpege hvilke URLs, der har indgående links fra andre websites. Din opgave som websiteejer er herefter, at genetablere siderne ved at 301 redirecte dem til en lignende side eller simpelthen genoprette side. Linket tæller nemlig ikke med, når siden ikke svarer korrekt. Det er ikke muligt at en side der melder fejl, får en stemme. Da der intet er at stemme på.

RecoverInboundLinks.com har været med til at genetablere flere tusinde indgående links til forskellige hjemmesideejere. Værktøjet er samtidig en no cure no pay løsning, findes der ingen links at genetablere, koster det ingenting!

Du kan stifte bekendtskab med RecoverInboundLinks danske hjemmeside her eller alternativt, besøge den globale version af projektet.

Skriv et svar