Styring af dine online projekter

Skal du igang med søgemaskineoptimering, adwords eller udvikling af dit website?

Jeg hjælper i forbindelse med implementeringen, som en aktiv partner i udarbejdelsen af projektet eller som effektiv projektleder. Jeg arbejder med dit projekt, både langsigtet og ”her-og-nu”, hvadenten det drejer sig om fortløbende eller tidsbegrænsede opgaver inden for online marketing.

Jeg har stor erfaring med udvikling af og ledelse af online projekter

Jeg har mange års erfaring med styre udviklingen, sikre fremdriften og overholdelse af tidsplaner i online projekter. Jeg kan byde ind med:

  • Koordinering
  • Opgavedefinition
  • Projektstyring
  • Opgavestyring
  • Leverandørudvælgelse
  • Styring af underleverandører
  • Overblik

Jeg har kontakterne og tager gerne ansvaret for hele processen, incl. valg af leverandør og styring af alle aktiviteterne.

En af mine væsentlige styrker er forståelse af og respekt for kommercielle forhold, der gør sig gældende i alle virksomheder og som kan påvirke gennemførelsen af projektet. Sagt på jysk, så ved jeg at projekters udvikling sjældent er statiske, eller følger den fastlagte plan og jeg er klar til at håndtere ændringer.

Beslutninger med udgangspunkt i virksomheden

Det er afgørende at vi ikke blot gennemfører et projekt fordi det er blevet besluttet, men fordi det fortsat er rigtigt at gøre. Derfor er jeg altid fokuseret på at reagere på den nye situation, håndtere den og få afklaret om projektet fortsat skal udvikles som planlagt eller om fokus skal ændres. Det valg skal altid træffes med udgangspunkt i virksomhedens – og ikke projektets – interesse.

Er du interesseret i at høre mere om mine ydelser indenfor projektledelse af SEO-projekter, webudvikling og online strategier – så udfyld kontaktformularen i højre side, så ringer jeg til dig.

Pr. 1. oktober 2018 er jeg blevet partner i Vipindi og har derfor flyttet mine aktiviteter vedr. projektledelse.