Rank bedre på google

Vil du gerne ranke bedre på den organiske del i Googles søgemaskine? Så er der flere forskellige ting, som du skal sørge for. Du skal først og fremmest sørge for at din on page SEO er i orden. Det betyder, at der ikke må være fejl på din hjemmeside, som Google straffer. Google prioriterer nemlig at ranke gode hjemmesider uden fejl, så derfor skal du have styr på dette.

Når du har styr på din on page SEO, så kan du gå videre til off page SEO. Det betyder, at du prøver at ranke bedre med tiltag, som ikke styres af din egen hjemmeside som sådan. Noget af det, som virker effektivt på off page SEO er linkbuilding. Det betyder, at du skal have andre sider til at linke til din hjemmeside. Det kan du få på flere forskellige måder. Der er mange sider, hvor du kan oprette dig og tilknytte din hjemmeside og på den måde få et link.

Hvis du gerne vil ranke på nogle bestemte søgeord, så er det mest optimalt, hvis du har tilknyttede landingssider til disse søgeord. Ellers kan det være svært at ranke på google via flere forskellige søgeord, hvis der kun er en forside at ranke på.

Få hjælp

Det kan være svært at klare SEO delen selv. Derfor vil jeg anbefale, at du får hjælp af et online markedsføringsbureau. Både til at tjekke din on page SEO og dernæst til at klare off page SEO. Du kan kontakte mig, hvis du ønsker hjælp til dette. Jeg har hjulpet mange virksomheder igennem årene. En af de virksomheder, som jeg har hjulpet, er et eventbureau i København, som havde nogle specifikke søgeord, som de gerne ville ranke på. Det er en ongoing process, da konkurrenter også arbejder på deres SEO, så derfor er det aldrig noget, som man bliver færdig med. Du kan se mere om virksomheden her.

Skriv et svar