SEO-workshop

Jeg flytter kontoret ud til jer, hvor vi gennemføre en arbejdsdag med at søgemaskineoptimere jeres hjemmeside fra A til Z. I bestemmer selv hvor mange der deltager – helt sikkert er det dog, at jeg deltager fuldt ud med hele værktøjskassen. I kan forvente en dag med gennemgående SEO-assistance til jeres side, der også er nyttigt langt ude i fremtiden!

På en workshop går jeg ”all-in”. Det betyder at jeg møder op med hele værktøjskassen og åbner den for jer. Jeg holder absolut intet skjult, men øser gerne ud af mine bedste erfaring, tips og tricks og sætter en god dag af til at optimere jeres side på jeres vilkår.
Under en SEO-workshop har vi mulighed for at komme ind på blandt andet følgende vigtige emner (og naturligvis andre, såfremt I har spørgsmål til det ene eller det andet!):

  • Teknisk optimering – Vi kigger på selve maskinrummet på din side og sørger for, at søgemaskinerne har let ved at finde rundt på siden. Gør vi det nemt for dem, giver de dig også gode rankings den anden vej.
  • Linkbuilding – Både intern linkbuilding og især ekstern linkbuilding er ekstremt vigtigt. Måske det vigtigste i forhold til domænet overhovedet. Jeg viser jer hos jer, hvordan I skaber et internt linkbuildingsystem, der giver pote, og hvordan I kan skaffe de livsvigtige eksterne links. Jeg kommer også gerne med tips, der ligger lidt udenfor den traditionelle lære – som nævnt, så holder jeg intet ude på workshops i søgemaskineoptimering. Intet.
  • Optimering af tekster – Tekst er, i forhold til søgemaskinerne, Gud. Des mere, des bedre, hvis du da sørger for at optimere din tekst til de søgeord, din side skal ranke efter. Jeg hjælper med at optimere jeres nuværende tekster og fortæller også, hvordan I for fremtiden skaber tekster, som søgemaskinerne vil slubre i sig. Dette er også i forhold til min workshop i søgemaskineoptimering hos jer et ekstremt vigtigt punkt.
  • Værktøjer – Til SEO er det nødvendigt med de rigtige værktøjer. Jeg har prøvet de fleste og kan bortsortere det meste for så at vise jer, hvilke redskaber I burde gøre til en del af jeres fremtidige SEO-strategi.

En workshop i søgemaskineoptimering fra Lalini.dk er ikke fastlagt efter en allerede kreeret skabelon, men jeg prøver i stedet for at gøre det til en ny skabning for hver virksomhed. Jeg skaber i stedet en søgemaskineoptimeringsworkshop med centrum i netop jeres virksomhed, problemstillinger og fremtidige muligheder.
En workshop i søgemaskineoptimering kan meget vel være den billigste løsning, hvis I som en gruppe af medarbejdere ønsker at blive klogere på kunsten at søgemaskineoptimere og at udføre online markedsføring samtidigt med, at jeres egen side får en overhaling af de større. Vi kan komme bredt omkring eller specialisere os indenfor et specifikt emne – det er op til jer, og hvor meget I allerede ved i forvejen om søgemaskineoptimering!

Skal jeg kontakte dig?
Kontakt mig i dag, på 40 29 58 13, eller lad mig ringe til dig – udfyld blot de tre felter i formularen her til højre. Så er vi klar til at tage fat på optimeringen af din hjemmeside med en workshop i søgemaskineoptimering fra jeres kontor med alle mine tricks!

OBS:
Min kalender er helt fyldt op, så jeg laver ikke workshops for tiden – hvis du ikke kan vente med at holde en workshop om SEO, søgemaskineoptimering og linkbuilding, så tag fat i Henrik Bondtofte https://bondtofte.dk/
Eller tilmeld dig evt. hans kursus i linkbuilding.