SERPreme.io – Måske verdens billigste rank tracker

Alle der driver en online forretning, har brug for et værktøj, der viser søgeordsplaceringer, på de søgeord, man som websiteejer, ønsker at rangere på i Googles søgeresultater. Der findes rigtigt mange forskellige værktøjer på markedet, men de fleste er dyre at benytte og de er samtidig fyldt med en masse egenskaber, som du i forvejen betaler for og får, fra andre SEO-værktøjer. Nyeste skud på stammen er SERPreme.io, som giver præcise resultater til en uhørt lav pris.

Vi har testet værktøjet og er imponeret. Det kan hvad det skal og det holder hvad det lover. Nem og let håndtering af søgeordsplaceringer med dertilhørende besøgsgrafer. Det er selvfølgelig muligt at tilføje det antal konkurrenter, du måtte ønske – så du også kan holde øje med deres placeringer i søgeresultaterne.

Det er muligt at tilføje lige så mange søgeord og søgefraser som det ønskes. Og der betales per keyword, hvilket er noget utraditionelt. Det koster 40 ører per søgeord. Det gør faktisk værktøjet, til verdens billigste, så længe du tracker på under 2000 søgeord. Tracker du på mere end 2000 søgeord, kan samme priser findes hos de større udbydere. Tracker du på færre, ja, så kan det ikke findes billigere end med SERPREME.io.

Alt i alt et rigtig fint keyword tracking tool, læs mere og prøv værktøjet her. Der er 30 dages free trial.

Skriv et svar