The Link Analyzer

Langt de fleste hjemmesideejere er bevidste om værdien af interne og eksterne links. Det er disse der kanaliserer den såkaldte linkvædi også kendt som linkjuice, rundt internt på websites men også rundt på andre eksterne websites der linkes til. Links er med andre ord alfa og omega, hvis du vil rangere godt i søgeresultaterne. Derfor er det også vigtigt, at man beskytter de links man har opnået og holder øje med, at man ikke har indgående fejllinks eller måske endda interne fejllinks på selve websitet.

Den slags kan give problemer med synligheden i Google. Sådan noget som broken inbound links, er der meget at hente i. Kort fortalt, kan sider på dit website du har haft slettet, have eksterne links pegende ind på sig. Er dette tilfældet, får du ikke den værdi du ellers skulle have haft fra linket, da det rammer ind på en fejlside. Ved at scanne efter fejllinks, er det muligt at få aktiveret denne værdi igen.

Internal link errors, giver også udfordringer, da det både påvirker brugere så vel som søgemaskiner. Det er derfor vigtigt at man løbende holder øje med disse og får dem ordnet, så både søgemaskinebotter og brugere kan tilgå ens website. Har man alt for mange linkfejl internt, vil det påvirke synligheden, da kvaliteten på websitet halter.

Værktøjet The Link Analyzer som der linkes til i denne artikel, kan assistere med begge udfordringer.

Skriv et svar